Χαλβάς

Η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου παράγει τον χειροποίητο χαλβά της, πάντοτε με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και πρωτοπορεί.

Τη δεκαετία του ’80 κυκλοφόρησε τον μοναδικό χαλβά, σε κυλινδρικό σχήμα, με κακάο-φουντούκια- σταφίδες (special), και αργότερα τον χαλβά με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα, γεύσεις για τις οποίες έχει βραβευτεί.

Με πνεύμα καινοτομίας και ανάπτυξης εισάγει συνεχώς στην αγορά του χαλβά, νέες ποικιλίες, όπως: με κράνμπερι και αμύγδαλα, με λεμόνι και κανέλα, με μαστίχα Χίου, με μέλι,  με καφέ, με φρούτα, με λευκή σοκολάτα, καθώς και χαλβά χωρίς ζάχαρη.

Οι παραπάνω gourmet γεύσεις συμπληρώνουν τις πιο απλές, παραδοσιακές.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.