Χαλβάς
Η Χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου παράγει τον χειροποίητο χαλβά της, πάντοτε με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και πρωτοπορεί.
Τη δεκαετία του ’80 κυκλοφόρησε τον μοναδικό χαλβά, σε κυλινδρικό σχήμα, με κακάο-φουντούκια- σταφίδες (special), και αργότερα τον χαλβά με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα, γεύσεις για τις οποίες έχει βραβευτεί.
Με πνεύμα καινοτομίας και ανάπτυξης εισάγει συνεχώς στην αγορά του χαλβά, νέες ποικιλίες, όπως: με κράνμπερι και αμύγδαλα, με λεμόνι και κανέλα, με μαστίχα Χίου, με μέλι, με καφέ, με φρούτα, με λευκή σοκολάτα, καθώς και χαλβά χωρίς ζάχαρη.
Οι παραπάνω gourmet γεύσεις συμπληρώνουν τις πιο απλές, παραδοσιακές.