Ο χαλβάς μας


Η  Χαλβαδοποιία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ξεκινάει από το 1919 και είναι μέρος της ιστορίας του Βόλου.

Ιδρυτής υπήρξε ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος σπούδασε στην Κωνσταντινούπολη, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του εμπορίου και έμαθε την τέχνη του χαλβά,  και άλλων παραδοσιακών γλυκών. Ερχόμενος στον Βόλο, ανοίγει το εργοστάσιο Χαλβαδοποιίας, με μηχανήματα σύγχρονα για την εποχή και την τεχνογνωσία από την Πόλη.

Τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο διαδέχεται ο γιός του Στυλιανός, ο οποίος είχε σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες, σε Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία, και μιλούσε έξι ξένες γλώσσες. Με αυτά τα εφόδια και την αξιοθαύμαστη εργατικότητά του, κατάφερε να καταστήσει την επιχείρηση μια από τις μεγαλύτερες και πιο εύρωστες του είδους, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μετά τον Στυλιανό Παπαγιαννόπουλο, τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνουν οι δύο γιοί του, ο Κωνσταντίνος, οικονομολόγος και ο Ιωάννης  γεωπόνος, με μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων. Τότε εκσυγχρονίστηκε ο μηχανολογικός εξοπλισμός και προστέθηκαν νέα προϊόντα. 

Σήμερα, η επιχείρηση συνεχίζει, την εξελικτική της πορεία, με διευθυντή τον Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο. Παράγονται σε αυτήν ταχίνι από τις καλλίτερες ποικιλίες σησαμιού καθώς και χειροποίητος χαλβάς και άλλα αγνά παραδοσιακά προϊόντα.

Ο Χαλβάς Βόλου «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» είναι χειροποίητος και παρασκευάζεται με την ίδια οικογενειακή παραδοσιακή  συνταγή εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας συνθέτουν έναν μοναδικό χαλβά, με μαστιχωτή υφή και ξεχωριστή νοστιμιά, σε κλασικές αλλά και πολλές νέες γεύσεις σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως με μέλι, σοκολάτα υγείας, λευκή σοκολάτα, cranberries, φουντούκια κακάο σταφίδες, χωρίς ζάχαρη και πολλές άλλες.

Η Χαλβαδοποιία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ συντηρεί μνήμες και βιώματα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το αύριο. Εξάλλου, ό,τι αξίζει πάντα βρίσκει τον τρόπο να συνεχιστεί. Έτσι, και ο Χαλβάς Βόλου «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» ταξιδεύει από σπίτι σε σπίτι και μαθαίνεται από στόμα σε στόμα, σαν ένα πολύτιμο μυστικό!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Χαλβάδες χειροποίητοι σε ποικίλες γεύσεις 
  • Χαλβάδες χειροποίητοι χωρίς ζάχαρη – με μέλι
  • Χαλβαδόπιτες (σουσάμι, στραγάλι)
  • Ταχίνι (λευκό, ολικής αλέσεως)
  • Σησάμια
  • Βανίλια, μαστίχα γλυκό
  • Λουκούμια (διάφορες γεύσεις, μουστολούκουμο)
  • Παστέλια
  • Πετιμέζι, χαρουπόμελο
  • Άχνη Ζάχαρη, άμυλο, γλυκόζη, καρύδα ινδιών, κουφέτα και άλλα ζαχαρώδη
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.